Audio Eddy Taxus

Eddy Taxus Live studio

Jingle Poptelex Eddy Taxus

Hier een paar fragmenten uit een uitzending van de super 50 van 1 april, het juiste jaar is onbekend

Ik had zogezegd een luitenant-kolonel aan de lijn van Kleine-Brogel die gratis tickets wilde uitdelen aan de luisteraars van radio Grensland om tijdens een (ook zogezegd) opendeurweekend een gratis vlucht met een agusta-helicopter mee te maken.

Het land was toen in de ban van de agusta-affaire, een schandaal met Willy Claes. De luitenant-kolonel was Bart Janssen van Radio Gaga in Genk. Later in die uitzending herhaalde we het grapje bij Radio Gaga en mocht ik de hoge legerofficier spelen.

Alhoewel we het er vingerdik oplegden (door o.a. dikwijls luitenant-kolonel tegen hem te zeggen en hij de luisteraars van Radio Grensland ook welkom heette) trapten er in een uur tijd zo’n 40 mensen in die naar de studio belden.

Maanden later nog kwam ik in Kinrooi, Maaseik en omstreken mensen tegen die kwaad op me waren omdat ze met de auto naar de opendeurdagen in Kleine-Brogel waren gereden en daar onverrichter zake moesten terugkeren.

Proefopname Eddy Taxus

Op 15 (!) jarige leeftijd nam ik deze proefpresentatie op voor Radio Grensland.

Op een donderdag avond werd ik uitgenodigd bij een bestuursvergadering, waar ik te horen kreeg dat ik mocht toetreden tot het DJ-TEAM, maar wel moest wachten tot ik 16 jaar was !

Compilatie eerste uitzending POPTELEX op 9 Juni 1986 , Met jingles van JOOP TER ZEE zaliger !

Geef een reactie